Medicii au continuat să -mi îndepărteze mai mult corpul. ” Procesul a fost mizerabil și incomod.

Datorită persistenței sale, Erika a fost pe cale rapidă pentru a începe cu tratamentul.

„Nimic nu a fost ușor”, a spus ea. „Am avut douăsprezece biopsii pe sâni pentru că nu au putut găsi tumora principală.” Datorită biopsiei ghidate cu ultrasunete, ei au reușit să o găsească.

Erika a participat la chimio învățător, unde pacienții se întâlnesc cu o asistentă de cancer care oferă educație și informații cu privire la chimioterapie. Erika recunoaște că nu a susținut o mare parte din informații, deoarece era încă în stare de șoc și distrasă de gânduri precum „Cine va scoate gunoiul meu!?” Când asistenta a discutat despre diferitele limitări.

Cancerul vă poate opri în piesele dvs. …

După cum știu mulți pacienți cu cancer, cancerul vă poate opri în piesele dvs., dar viața continuă. Erika și -a introdus portul de chimioterapie în săptămâna a 4 -a petrecere a zilei de naștere a fiului ei. Așa a continuat viața mai mult de un an.

A început Adriamycin și Cytoxan în august 2015. Această formă de chimioterapie, cunoscută și în întreaga lume a cancerului de sân ca Red Devil ”, a lăsat -o pe Erika să se simtă foarte bolnavă.

„Fiecare efect secundar care s -ar putea întâmpla, s -a întâmplat”, a spus ea. După patru runde ale Diavolului Roșu, a făcut 12 runde de Taxol, ceea ce a dus -o la sfârșitul anului. Erika își amintește că a petrecut a doua zi după Ziua Recunoștinței în camera de infuzie în loc de cumpărăturile Black Friday.

În ianuarie 2016, Erika a avut o dublă mastectomie cu îndepărtarea limfatică. Această opțiune i -a oferit lui Erika cea mai bună șansă de supraviețuire datorită faptului că există celule suspecte în ambii sâni. În timpul aceleiași proceduri, ea a avut distanțe pentru reconstrucția sânului.

„Mastectomia a fost deosebit de dificilă pentru mine”, a spus ea. „Am avut o histerectomie cu un an înainte și nu mă mai simțeam uman. Sânii mei au dispărut. Medicii au continuat să -mi îndepărteze mai mult corpul. ”

Procesul a fost mizerabil și incomod. Avea scurgeri care ieșeau din coloana vertebrală și se trezea doar din procedură.

După șase săptămâni, Erika a fost suficient de sănătoasă pentru a începe tratamentul cu radiații — 25 de runde — în martie 2016. „Asistentele de radiologie au fost uimitoare”, a spus ea. „Când te simți dezbrăcat de frumusețea ta, ei îți dau încredere.”

Erika a crezut că a fost făcută cu tratament în urma radiațiilor, dar Dr. Sutkowi a recomandat chimioterapia orală în timpul unei întâlniri de urmărire; Testele au relevat că există încă celule canceroase prezente.

Deci, în mai 2016, Erika a început 12 runde de doză maximă a medicamentului de chimioterapie orală Xeloda.

„A fost groaznic. Am experimentat sindromul mâinii și al piciorului, printre alte efecte secundare ”, își amintește ea.

La câteva săptămâni după ce și -a încheiat chimioterapia, Erika a fost în sfârșit gata pentru o intervenție chirurgicală de reconstrucție a sânilor cu Vik Reddy, M.D.

a avut o experiență excelentă cu Dr. Reddy și echipa sa, dar datorată Pentru pierderea în greutate extremă, corpul ei nu -și putea susține noile implanturi.

„Am sânii strâmbi. Și sunt bine cu asta ”, a spus ea. „Este un memento zilnic că sunt încă aici, sunt perfect imperfect.”

Supraviețuirea este un verb

fiul lui Erika, Caleb, scoate o fotografie cu coada ei de ponei. „Cancerul a luat Îndepărtați -mi dragostea pentru a mânca, a spus Erika, în timp ce a întrebat în glumă dacă este posibil să adauge 10 lbs. În timpul unei fotografii recente cu fiul ei.

Alături de apetitul ei, cancerul și -a luat încrederea, părul, rezistența și capacitatea ei de a sări înapoi după orice virus sau frig comun. Ea a îndurat tratamentul și a făcut-o la toate programările sale-în timp ce lucra cu normă întreagă, plătea facturile și pentru îngrijirea de zi a lui Caleb, ridicându-l în fiecare zi și păstrează casa în ordine.

singurul lucru care a ținut -o concentrată și luptând totul: fiul ei, Caleb. „Sunt încă aici dintr -un motiv important: să -mi cresc fiul și să fiu o mamă bună. Eu sunt tot ce are. ”

Caleb are acum 6 ani și a auzit povestea mamei sale pentru prima dată când a vorbit la evenimentul American Cancer Society Making Beads.

Pe măsură ce părul lui Erika a început să crească înapoi, perechea a înființat un nou ritual nocturn: verificând să vadă dacă își poate trage părul într-o coadă de ponei. În noaptea în care s -a întâmplat în sfârșit la sfârșitul anului 2017, Erika își amintește: „Dansam în jur și mi -a făcut fotografia.”

le place să petreacă timp împreună în natură, mergând prin parcuri și trasee găsind „comori”. Aici se reconectează pentru a găsi pacea.

Erika și Caleb găsind „comori” în natură. Erika privește supraviețuirea ca verb. O actiune. Trecerea de zi cu zi. Trezindu -se și trăind o zi la un moment dat.

„Dacă îți dorești viața înapoi, trebuie să fii războinic”, a spus ea.

sprijin pe parcurs

Programul American Cancer Society, arată bine să te simți mai bine, a fost de mare ajutor pentru Erika, care s-a bucurat să întâlnească alte mămici și bunici care se confrunta cu nesiguranțe cu aspectul lor fizic și sfaturi de învățare pentru machiaj, păr și piele.

În plus, Inițiativa Henry Ford on Cancer a furnizat Erika și Bilete Caleb pentru a vedea un spectacol de camioane monstru la Ford Field. „A fost frumos să petreci timp împreună și să faci ceva distractiv în mijlocul tuturor”, a spus ea.

Sfaturi către Henry Ford Cancer Institute

Erika a oferit echipei noastre feedback despre cum să ne îmbunătățim îngrijirea pentru pacienții cu cancer de sân, ca ea însăși. Erika a subliniat natura anticlimatică a ultimei zile de chimioterapie. Henry Ford explorează modalități de a sărbători și recunoaște o ultimă zi a pacienților în camera de perfuzie. În plus, Erika a subliniat că grupul de sprijin pentru cancerul de sân pentru Spitalul Henry Ford Macomb se întâlnește la 2 p.m. Luni după -amiază, care nu a funcționat pentru ea, ca o tânără mamă muncitoare. Echipa noastră încearcă să ofere oportunități de grup de grup tuturor pacienților cu cancer de sân cu timpi de început diferiți.

sfaturi pentru alții

  • Faceți cercetarea, accesați programările cu întrebări. Înțelegeți -vă boala și opțiunile dvs.
  • Amintiți -vă: nu luptați pentru o creștere sau un loc de parcare — luptați pentru viața voastră.
  • Întrebați despre ce resurse sunt disponibile pentru dvs.

;

În timp ce Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) recomandă fotografii de rapel CovID-19 pentru toată lumea cu vârsta peste 12 ani, CDC recomandă atât a treia doze, cât și fotografii de rapel pentru cei care sunt imunocompromisi. Obținerea unei a treia doze vă va consolida și mai mult protecția împotriva Covid-19, ceea ce este deosebit de important pentru cei cu sisteme imunitare slăbite.

„Studiile sugerează că persoanele imunocompromise complet vaccinate constituie 40 până la 44% din cazurile COVID-19 spitalizate”, spune Dennis Cunningham, M.D., director medical al controlului infecției și prevenire la Henry Ford Health System. „Dacă sunteți imunocompromis, nu puteți combate infecțiile și bolile, precum și alte persoane. Și limitează capacitatea corpului tău de a produce anticorpi de protecție după ce a fost vaccinat. O a treia doză de vaccin vă va oferi o protecție suplimentară de anticorpi împotriva virusului. ”

Aici, Dr. Cunningham răspunde la întrebări despre dozele a treia și impulsurile de impulsuri la persoanele imunocompromise.

Î: Cine este eligibil să primească o a treia lovitură?

A: Oricine vârste de peste 5 ani care este imunocompromis și a primit Pfizer sau Moderna pentru primele două fotografii este eligibil să primească o a treia lovitură.

Î: Când ar trebui să primesc a treia mea lovitură ?

A: Ar trebui să primiți a treia lovitură la 28 de zile după ce ați primit a doua lovitură de Moderna sau Pfizer. Ar trebui să primiți același vaccin pentru a treia fotografie pe care ați primit -o pentru primele două fotografii. . A treia lovitură conține aceleași ingrediente și aceeași cantitate de vaccin ca și primul și al doilea șut.

Î: Este sigur să obțineți o a treia lovitură?

A: Profilul de siguranță de siguranță este aceeași ca și pentru prima și a doua doze de vaccin. Studiile cu persoane imunocompromise nu au arătat efecte adverse severe după o a treia doză. Eficacitatea dozelor suplimentare de vaccin Covid-19 la persoanele imunocompromise este foarte bună. După ce au primit a treia lovitură, multe persoane au dezvoltat anticorpi de protecție.

Administrația pentru produse alimentare și droguri (FDA) a actualizat autorizarea de utilizare de urgență (EUA) pentru vaccinurile Moderna și Pfizer pentru a autoriza o a treia doză de vaccin pentru imunocompromisie oameni.

Î: Efectele secundare vor fi mai grave după a treia lovitură?

A: Efectele secundare după o a treia lovitură de Moderna sau Pfizer sunt similare cu ceea ce experimentează oamenii după ce au primit primul Două fotografii. Majoritatea simptomelor sunt ușoare până la moderate, iar cele mai frecvente efecte secundare sunt durerile de oboseală și injecție.

Î: A treia lovitură îmi va îmbunătăți protecția împotriva variantelor Covid-19?

R: Da, a treia lovitură vă va îmbunătăți protecția împotriva tuturor tulpinilor din virusul Covid-19, inclusiv variantele Omicron și Delta. De asemenea, va reduce șansele de a vă îmbolnăvi foarte mult, dacă efectuați Contract Covid-19.

Î: După ce am primit a treia mea lovitură, când ar trebui să primesc lovitura mea de rapel?

A: Dacă ați primit Pfizer pentru a treia fotografie, puteți primi lovitura de rapel la cinci luni după a treia doză. ) . Dacă ați primit Moderna pentru a treia fotografie, puteți primi împușcarea rapelului la cinci luni după a treia doză. (Moderna Booster este o jumătate de doză.) Puteți primi orice vaccin disponibil pentru rapel. Dacă ați primit Johnson & amp; Johnson pentru prima ta lovitură, două luni mai târziu, poți primi o lovitură de rapel a lui Johnson & amp; Johnson, Pfizer sau Moderna.

Î: Cum știu dacă sunt imunocompromis?

a: Sunteți considerat imunocompromis dacă:

  • Ați primit tratament activ pentru cancer pentru tumori sau Cancerele sângelui.
  • a primit un transplant de organe.
  • A primit un transplant de celule stem.
  • au imunodeficiență primară (cum ar fi sindromul DiGeorge, sindromul Wiskott-Aldrich, Agammaglobulinemia lui Bruton sau imunodeficiența combinată severă).
  • au infecție HIV avansată sau netratată (număr CD4 & lt; 200).
  • sunt tratate cu corticosteroizi cu doze mari sau alte medicamente care vă pot suprima răspunsul imun.

Dacă nu sunteți sigur dacă sunteți considerat imunocompromis, vă rugăm să contactați medicul dumneavoastră.

Vrei mai multe sfaturi de la experții noștri? Abonați-vă pentru a primi un e-mail săptămânal cu ultimele noastre articole, inclusiv mai multe despre Covid-19 și vaccinuri.

Henry Ford oferă vaccinuri Covid-19 și impulsuri către pacienții consacrați. Programările pot fi programate în MyChart. Pentru actualizări privind ghidurile de rapel și disponibilitatea vaccinurilor pe grupe de vârstă, vizitați henryford.com/coronavirus/vaccine-faqs.

DR. Dennis Cunningham este directorul medical al controlului și prevenirii infecțiilor la Henry Ford Health System.

Categorii: Feelwell

Etichete: coronavirus, vaccinul covid, Dennis Cunningham

Tratamentul pentru incontinență masculină

Dacă ați avut prostată, Coloractal sau o intervenție chirurgicală a vezicii urinare, este posibil să experimentați un anumit grad de incontinență urinară. Asta nu înseamnă că trebuie să trăiești cu asta pentru totdeauna.

Urologii de la Centrul de Sănătate pentru bărbați Henry Ford, specializați în a ajuta bărbații să -și recapete controlul urinar după operația pelvină. Oferim cele mai eficiente soluții pentru a opri scurgerea, a vă restabili încrederea și a vă îmbunătăți calitatea vieții.

Terapie fizică pentru incontinență masculină

Când este posibil, ne întâlnim cu dvs. înainte de prostată, Chirurgie colorectală sau vezică. Acest lucru ne permite să discutăm despre importanța începerii unui regim terapeutic imediat, înainte de procedură.

Terapeuții noștri fizici specializați vă învață exerciții de podea pelvină pentru a consolida mușchii care ajută la controlul fluxului de urină. Efectuarea acestor exerciții zilnic — înainte și după operație — vă ajută să obțineți mai repede continența urinară.

Soluții chirurgicale pentru incontinența masculină

Dacă terapia fizică nu restabilește continența urinară după o intervenție chirurgicală pelvină, medicul dumneavoastră poate recomanda o intervenție chirurgicală. Chirurgii noștri de înaltă calificare utilizează tehnici minim invazive, ceea ce înseamnă incizii mai mici și o recuperare mai rapidă. Întrebați-vă medicul dacă una dintre aceste proceduri este potrivită pentru dvs.:

  • Sling de uretra masculină: Această procedură ambulatorie este extrem de eficientă pentru incontinența ușoară până la moderată. Sfincter (AUS): Această procedură restabilește cu succes controlul urinar chiar și pentru majoritatea bărbaților cu incontinență severă.

Nu lăsați incontinența să interfereze cu viața voastră. Experții noștri de la Centrul de Sănătate pentru bărbați Henry Ford au soluții eficiente pentru a vă ajuta să recâștigați încrederea și controlul. Echipa noastră are experiență cu chirurgie de revizuire și cazuri complexe.

Shevrins creează încredere vie pentru a asigura moștenirea impactului

așa cum s -a întâmplat pentru mulți oameni, când statul Michigan s -a închis la Începând cu Pandemia Covid-19, i-a prezentat pe Susan și David Shevrin din West Bloomfield cu o cantitate fără precedent de timp liber.

Susan, un profesor de spaniolă în școală publică retras și David, un nonprofit de lungă durată Consultant, a decis să folosească pauza neașteptată în rutinele lor aglomerate pentru a-și planifica moșia.

după discuții largi despre moștenire, au sperat să realizeze cuplul a stabilit o încredere revocabilă care va susține o serie de organizații Cu un sens special pentru ei, inclusiv Henry Ford Health System.

„Când ați stabilit relații pe termen lung cu persoanele care v-au oferit dvs. și familiei dvs. cu mare grijă, aceștia sunt oameni și programe pe care le doriți pentru a susține ”, a spus Susan. „Oamenii precum Dr. (Peter) Lewitt și Dr. (M. Elizabeth) Swenor — și alții la Henry Ford — au avut un astfel de impact asupra vieții noastre și asupra familiei noastre. Când adăugați asta la programele comunitare și la serviciile pe care le oferă Henry Ford, am simțit că acționează cu adevărat într -un https://harmoniqhealth.com mod care merită sprijinul nostru. ”

Susan și David fac dispoziții generoase prin intermediul Încrederea lor de a sprijini programul de boală Parkinson la Henry Ford — o recunoaștere a anilor de mare îngrijire oferită de Dr. Lewitt tatălui lui Susan — împreună cu programul de medicină funcțională din Centrul Henry Ford pentru Medicină Integrată, un program condus de Dr. Swenor care a beneficiat direct sănătatea lor.

Cuplul este aliniat și la angajamentul profund al lui Henry Ford față de justiția socială și echitatea și serviciul său pentru comunitatea din Detroit. Încrederea lor va sprijini, de asemenea, inițiativele comunitare de sănătate, echitate și wellness sub conducerea lui Kimberlydawn Wisdom, M.D., M.S. — Vicepreședintele principal al lui Henry Ford pentru sănătate comunitară & amp; Equity și Wellness Chief & amp; Ofițer de diversitate.

„Am văzut ce făcea Henry Ford pentru a aduce servicii în cartiere și pentru a avea grijă de oamenii din Detroit, mai ales că orașul a fost lovit în plus de Covid-19. Acest lucru ajută la construirea relațiilor pentru a scoate vaccinurile și ne -a arătat că Henry Ford este într -adevăr un partener de încredere în comunitate ”, a spus David.

Pe lângă planificarea contribuțiilor prin moșia lor, Shevrins susțin Aceste programe cu donații în curs de desfășurare, iar David oferă conducere voluntară în cadrul Comitetului de Advocacy pentru pacienți/familie Henry Ford West Bloomfield.

Un Trust Living este un vehicul financiar flexibil care vă permite să mențineți controlul asupra activelor dvs. în timpul dvs. Viață în timp ce construiți o valoare pe termen lung și planificarea moștenirii dvs. p>